Enda en kveld i Tromsø

Det har vært en grei dag i Tromsø i dag. Sola har vært litt fraværende og i stedet kom det noen dråper. Akkurat nå regner det ganske bra virker det som og hotellvinduet er ganske stripete av vann. Det blir ingen sol i natt.
I morgen tidligere går turen videre sydover i fylket og det drar seg mot hjemlige trakter:-)

Jeg var en liten tur ute av hotellet på ettermiddagen etter at jeg kom fra jobb og da la hurtigruta til. Det var ganske mange som svermet opp i gatene da og språket jeg hørte mest av var tysk. Mye turister allerede nå virker det som.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: