Kveld i Tromsø

Langsomt kryper klokka fremover, men mørket uteblir. Jeg lurer faktisk på om det har blitt midnattsol her mens jeg har vært nedenfor i langhelga? Jeg hørte at sola var oppe fra slutten av mai og det er det jo nå. Uansett er det lyst og trivelig ute og klokka er 21:49 når jeg skriver dette..

Selv sitter jeg her på rommet i 7 etasje og prøver å forberede morgendagen og de bibliotekene jeg skal besøke. Pga. den gjennomgangen har jeg bestilt rommet for en natt ekstra og da drar jeg videre sydover på tirsdag.
Sola gyller på fjellene i vest og jeg nyter en espresso og utsikten her. Rommet har en egen espressomaskin og den er det ingen grunn til å la stå ubrukt. Smaker godt gjør det også.

Jeg kjenner at det skal bli godt å avslutte besøket her oppe for denne gangen. Nå har jeg bodd sammenhengende på hotell siden påske og det skal bli godt å komme hjem i egen seng igjen. Selvom turen har vært kjempebra savner man allikevel sitt eget og det vanlige hjemme. Hotelltilværelse er ikke glamorøst, særlig ikke når du bor vel tre til fire mnd hvert år der. Stresset med å pakke ned og opp for stadig å reise til nye steder kan av og til bli veldig slitsomt, men siden jobben er gøy går jo dette på et vis.

Tromsø om kvelden 22:50 24 maI 2009
Tromsø om kvelden 22:50 24 mai 2009

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: