Tromsø

Enda en gang ruller jeg inn i byen her oppe og denne gangen til følge av skinnende sol. Vel fremme på hotellet og etter å ha installert meg på rommet og bilen i garasjen gikk jeg en tur ut. Temperaturen ute var deilig. Overalt møtte jeg mennesker i lette sommerantrekk og det er tydlig at noen reklamerer litt for Blenda enda:-) Med denne sola og temperaturen varer det nok ikke lenge før brunfargen får godt feste,

Målselv bibliotek

På viene hit i dag stoppet jeg i Målselv da jeg skulle være der noen timer for å gjennomgå systemet deres. De har et flott nybygd bibliotek. Nå blir det å ta en rolig kveld og i morgen skal jeg fly hjem for helga.

Bibliotek og kulturhus
Bibliotek og kulturhus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: