Søndag morgen

Huset står litt på høykant i dag. Ikke at naturen har spilt oss et puss, bortsett fra at den har tømt verandaen i natt og flyttet det meste ned i hagen i spredt uorden, men det er konfirmasjon til det eldste barnebarnet vårt i dag og da skjer det saker og ting. Alle våre bord, bortsett fra kjøkkenbordet er borte. Sønnen vår var innom i går og hentet bord, stoler og sugde tom en del skaper i samme slengen. De skal holde selskapet hjemme og trengte litt ekstra. Spisestua er borte, ekstrabordet ved kjøkkenet er borte osv. Nå må jeg spise frokost i salongen, den fikk stå i fred:-)

Hele morgenen har gått med til matlaging også. Jeg har skjært opp frukt av ymse slag, skrellet kiwier og lagt opp et stort fruktfat. Kona har laget mat og bakt kaker. Det er alltid litt arbeid ved slike anledningeer, men moro er det. Nå er det bare tre år til yngste barnebarnet skal stå.

IMG_0234_web
Et fat med roastbeef

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: