Lørdag 2. mai

Deilig å være hjemme en tur. Sola skinner og temperaturen er noe høyere enn i Finnmark/Troms hvor jeg har vært de siste ukene.

I dag blir det litt pusling i hagen, alltid noe som må gjøres der.Gresset skal klippes, utrolig hvor fort slikt gror. Ellers er stua under full oppussing og alt står på hodet inne. Kona skal ha ny tapet i stua og den er innkjøpt i Tyrkia. Eldstesønnen på hotellet der vi alltid er jobber med design og han har hjulpet oss å plukke ut flotte tapeter. Dattera mi fikk også hjelp til sin nye leilighet, Jeg tok en masse bilder av den da den var tom og sendte ned, Han tegnet og forklarte og hun satt i gang, der også med tyrkisk silketapet. Det ble flott. Prisen på tapetene ferdig tollet inn her med frakt og det hele ble som å kjøpe en middels dyr tapet her. Altså mye å spare.

I morgen er det konfirmasjon og på kvelden må jeg til Oslo for flyet til Tromsø går tidlig på mandag morgen. Med andre ord – en aktiv helg.

2 kommentarer

 1. Hei.

  Vi er et par som i mange år har reist til forskjellige steder i Tyrkia. I år skal vi for første gang til Kusadasi, og kom over siden din ved søk på stedet. Har hatt en utrolig fin reise gjennom alle bildene deres, og nå gleder vi oss vanvittig mye til turen. Takker så mye for titten:)

  Liker

  1. Hei.
   Så hyggelig.
   Vi stortrives der og skal snart ned igjen. Jeg vil gjerne høre etterpå hva deres syntes om stedet. Vi storkoser oss der.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: