Sparker redaktør og direktør i Halden Arbeiderblad

6 kommentarer

 1. Makta styrer,i dette tilfellet Der Fuhrer himself,tror noen at det er tilfeldig at i de fleste viktige stillinger i Halden sitter Saugbrugsansatte?Som gruppeføreren styrer med hard hånd.At han driter i folks meninger vet vi jo fra før.Se eks eiendomskatten,veien fra Marcus Thranes gt som ender ut i intet.Skal visstnok være på gang en rettssak med Veidekke som ikke er offentlig ennå.Kan ramse om mye mer.
  Vet at det var irritasjon i Ap rekkene at Rekve ikke bodde i Halden,og vi så tidligere i år at Rekve ikke var godt likt av de ansatte i HA.Kilde bystyremedlem i Ap,og gjett hvor jobber,nemlig Saugbrugs.

  Liker

 2. Tja – si det Jehs Christian! Først et styremøte uten noen antydninger om oppsigelser, så et privat framstøt overfor redaktøren og adm.dir fra den nye styrelederen (Bjerge), deretter et formelt møte der saken blir tatt opp og styret stemmer for oppsigelse? Hadde vært interessant å vite stemmefordeling i styret. Skal de nå arbeide videre uten adm.dir og red.? Det er jo den eneste måten å spare penger på. Hva med avisa da? Den har jo blitt bra etter mange år som Ap´s menighetsblad – forresten, det er en fornærmelse mot menighetsbladene her i vårt land! Hvis det blir ansatt noen nye nå så er det vel svært få som tror noe på begrunnelsene. Da er det noen som sitter med et gedigent problem i fanget, men inntil da velger jeg å tro at de sier sannheten, selv om jeg strever med det!

  Liker

  1. Ja de kan jo nå ikke ansette en redaktør slik helt plutselig, da må de jo finne en annen begrunnelse enn dårlig økonnomi. Nei det lukter av denne saken. En avis uten redaktør virker rart, men det blir vel konstituert en av journalistene så lenge? Dette ender nok med en arbeidsrettsak både fra direktøren og redaktøren. Nå skjer det noe i Halden også:-)

   Liker

 3. Så vidt jeg har fått med meg er det ikke alle som er like begeistret for at begge sider av politikken får sitt ord på trykk. Dette løses elegant med å hive en tøff redaktør med ryggrad på dør og på den måten kneble «den andre» siden – de som ikke er på «den riktige» siden.

  Hva som nå er den riktige og gale siden er det bare å spekulere i, men rødt har aldri vært min favorittfarge, og jeg er heller ikke så glad i roser…

  Rekve & Co har min fulle stemme i denne saken!

  Liker

  1. Ja noe rart er det og jeg har ikke sjekket med kjente i det siste siden jeg er lite i Halden for tida, men det kan meget godt være slik du skisserer. Uansett er det jo rart at man sparker en redaktør slik «uten videre»
   Skal bli moro å følge den saken.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: