Hva skal jeg gjøre?

En Mac til besvær.

Forrige  dagen tok min MacBook pro kvelden og den er jeg ganske avhengig av. Her i Finnmark finnes det ingen Mac på lager noe sted – jeg har ringt overalt og de sier at de kan skaffe en i løpet av en uke, men har ingen en slik maskin til salg i øyeblikket. Nærmeste butikk med slike maskiner på lager er i Tromsø, må jeg virkelig dra dit? Det er ca. 8 timer å kjøre herifra, men da hadde  jeg fått satt den opp i helga og blitt ferdig til ny arbeidsuke. Akkurat nå er jeg glad for at alle data finnes på eksterne disker, det er bare progammene som ligger på selve maskinen. De kan lastes ned fra nettet og alle lisensnøkler har jeg samlet i gmailen min, så på den måten vil det gå lett å få tilbake full drift på en ny maskin. Jeg bruker Vmware Fusion til Windows og alle oppsetta her ligger også på eksterne disker.

Hvis jeg kjører i natt kan jeg være i Tromsø når butikken åpner og tilbake her utpå ettermiddagen igjen. Jeg får se  hva det blir til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: