På TV raser 5-mila avgårde og man blir nesten sliten av å se på dem:-)

Besøket på folkeskolen er over foreløpig og neste post er festen kl. 18:00 i kveld. I formiddag fikk vi se og høre mer om skolens program og jeg ble ganske forundret over hvor mye de har å tilby sine elever, så jeg skjønner godt at Jeanette har hatt et topp år der. Neste uke skal de til Beijing og det blir årets store tur for elevene. Vi ble presentert for et meget profesjonelt opplegg og det er tydelig at skolen har opparbeidet erfaring med slike turer. Det er nemlig ikke første gang de arrangerer dette og i alt har de hatt med over 1100 personer de siste ti åra til Kina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: