Idrettsgalla 2009 – totalt ødelagt av programlederen.

Dessverre kom jeg i skade for å zappe innom NRK1 og få med noe av prisutdelingen. Showet er sikkert ok, men programlederen ruinerer det totalt. Maken til smakløs takketale han holdt for årets mannlige utøver(spydkaster Andreas Thorkildsen) som selv ikke kunne møte. Klart at det skulle være morsomt, men jeg oppfattet det nærmest som sjikane. Mulig jeg har blitt for gammel, men har de virkelig ikke noe annet enn fiaskoen Tufte til å lede et slikt arrangement? Sier kanskje litt om hvordan NRK ser på det arrangementet. Magnus Karlsen delte ut en pris og i et klipp etterpå blir Bård Tufte liksom veldig overrasket for at Magnus har fyllt 18 og da må han plutselig avgårde for å skaffe ham øl. Jeg trodde virkelig at NRK hadde andre verdier enn å forfekte at ungdom må begynne med øl fordi de har kommet til en aldersgrense hvor de kan kjøpe og drikke øl lovlig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: