Gulvlister er gøy, men ikke verdiøkningen det gir.

Eller..?
Nei jeg kan ikke med hjerte i hånda eller hånda på hjertet som det kanskje heter, si meg enig i det. Slikt finarbeid med vinkler og det hele er ikke noe for meg, men til slutt kommer det jo på plass på en måte.
I dag har jeg holdt på med soklene til kjøkkenet og satt de skikkelig på plass igjen med gulvlister ytterst slik at det blir en helthet fra listene i stua og ut i kjøkkenet. Det finnes ikke noe særlig med vegger her, bedre med åpne flater og da blir det penere når listene går i ett.
Nå har jeg støvsugd og ryddet kjøkkenet etter meg slik at det ikke ser ut som om håndverkere har vært på ferde. Pleier jo å se ut som jordskjelv da:-)
Nå gjenstår oppussing av entreen og en omgang i stua. Har man hus blir man aldri ferdig. Det verste er at jo mer jeg gjør for å vedlikeholde mitt eget hjem, mer må jeg betale i beskyttelsespenger til banden som terroriserer meg. Altså kommunen med økte eiendomsskatter som skal beregnes av markedsverdi på huset. Ransavgifter på eiendom man allerede har skattet av flere ganger har jeg absolutt ingen sans for og Halden kommer ikke til å bli min pensjonsby.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: