Søndagskveld 16. nov 2008

Enda en helg er over og ny uke ligger foran.
Kommende uke blir en prøvelse – bokmessa starter på Norge Varemesse på Lillestrøm. Først i uka skal vi rigge standen og deretter stå der. Jeg blir med hele tiden fra start til slutt og skal også bo på hotellet der. Når kvelden kommer er nok både ben og hode litt kokt vil jeg tro.
Jeg gleder meg også veldig til en slik messe for jeg treffer en mengde av mine kunder der og det er alltid hyggelig. Standen i år blir også spesiell og jeg er spent på hvordan bildet på bakveggen blir. Bildet skal være 8*3 meter og kommer til å ruve ganske kraftig. Bildet er et interiør av biblioteket på Hønefoss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: