Alltid noe å gjøre

Det rives og bygges opp igjen

Lørdagen begynte tidlig for meg i dag. Klokka var ikke mer enn kvart på åtte før jeg var ute i hagen å gravde hull til nye busker som skal bli til en hekk med tid og stunder. Ut mot veien satt jeg også noen busker som skal gro som et teppe bortover bakken. Jeg aner ikke hva det heter, men det ligner på lave furutrær. Pene er de i alle fall.

Etterpå var det å begynne inne i huset. Kona vil modernisere det ene toalettet og da er det bare å gå til verket med med en porsjon lyst og noe ulyst:-)
Planen i dag var å legge nytt tak utenpå det gamle, men jeg måtte ta ned litt av det gamle for å fikse opp i en gammel lekkasje som hadde kommet fra loftet. På taket er feilen tidligere rettet, det var en takstein som hadde sprukket og da dryppet det ned litt til oss. Heldigvis var det ikke mye, men jeg skiftet isolasjon i taket den gangen.

Nå dro jeg bort takplatene på samme sted og jeg så at de var svakt råtne der vannet hadde truffet de. Det er åpent der de ligger og det er lett å skfite ut platene.

Masse rot mens det står på

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: