Bokmesse i Gøteborg

På kvelden etter messa skulle vi ut og spise indisk mat. Vi var litt tidlig ute og bordet var ikke ferdig enda. Da ble det til at vi satt på uteserveringa mens vi ventet. Selv sent på kvelden var det bra temperatur og et deilig vær i Gøteborg. Her er noen av mine svenske kolleger. De ler godt og det er sikkert en god norskevits som ble fortalt. Vi spiste på Thai Resoi like i nærheten av Liseberg Heden hotell. Stedet anbefales, deilig mat og meget bra priser. Jeg har spist der flere ganger og vi går stadig dit etter sene kvelder på messa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: