Pulsen må sjekkes – nøye

Jeg tilhører normalt ikke den delen av befolkningen som bryr meg om sport og har heller ikke tenkt å falle for fristelsen.
I natt ble det dårlig med søvn og kroppen ville bare ikke gå i koma, det var nok noe som trakk. Ca. 02:30 snek jeg meg ut av senga lydløst som en skogens mann som tramper rundt, men den frittgående høna i senga ved siden av våknet og lurte på hvor jeg skulle. OL sa jeg og da ble det stille get. Hun trudde ikke hun hørte korrekt, snudde seg rundt og klukket videre.

Jeg gikk opp i stua, slo på TV og der var det konsert med Queen også. Gamle Freddy sprang rundt på scena i shorts og sang We are the champion, lykkelig uvitende om at han var oppvarmingsband for OL i beijing.

Så begynte det! Rolig kunne jeg lene meg bakover i godstolen og nyte synet av MacBook Proen jeg hadde på fanget. Tidligere på kvelden hadde jeg gått til anskaffelse av Rapid Weaver, et program for å lage hjemmesider og nå måtte det prøves ut. OL er jo en grei unnskyldning, det trodde ikke kona på allikevel.:-)

Litt fulgte jeg med og noe ok var det å se, men de helt store sjansene for medaljer har vi nok ikke. Oen gjør det bra i det våte element riktignok og det hadde vært gøy om han gjør det bra i finalen i natt. Nei, jeg skal ikke stå opp for å se!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: