Bobilene skal ligge bak i køen…

Godt tiltak som lanseres av Fylkestrafikksikkerhetsutvalget (FTU) for å få endring på trafikken på smale veier i Ryfylkene. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt liggende bak en utlending (les:tysker) med bobil som sperrer hele veibanen og som putrer av gårde i for ham et bedagelig tempo. De bør stoppe ofte og slippe forbi bilene som ligger bak. Det er heller ikke moro når bilen bak ligger kloss i rumpa og du bare ser grillen på traileren som vil forbi selv om det ikke er plass. At yrkessjåføren ikke skjønner at vi som ligger foran ham ikke kan komme forbi bobilen forundrer meg.

Det eneste som nytter er mye mer sivilt politi på veiene. Da hadde man fått luket ut en god del av de som er til fare for seg selv og andre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: