Lørdag 24. mai 2008

Det er morgen og jeg er våken, altfor tidlig. Helg som ukedag våkner kroppen til liv uten at jeg har bedt den om det. Av og til hadde det sikkert vært ok å sove litt mer enn jeg gjør, men når man trenger lite søvn er det jo ikke noe å gjøre med det. Egentlig er det et luksusproblem. Kona ligger og sover og jeg taster i vei. Etterhvert blir det vel en tur ut på kjøkkenet for å sette over noe kaffe, men her på leiligheten i Oslo er det lite plass og alt slikt arbeid fører bare til at hun våkner. Hun trenger mer søvn enn meg og da må hun få ta ut det i helgene. Kona kom innover til Oslo i går for det blir visst litt shoppping i dag tror jeg. Ferien står for døra og noe av sommergarderoben skal fornyes. Utvalget i butikkene her i Oslo er jo litt større enn i Halden.

I kveld braker det løs med mgp og man må vel titte på det. Jeg så semifinalen tidligere i uka og ble ikke overbevist om at dette kommer til å bli noen stor musikalsk opplevelse. Det norske bidraget synes jeg er bra og det er første gang på flere år vi har noe som fenger, men vi får trøste oss med at det blir nok en plass langt ned på lista, skal jeg tippe rundt 20 etter eller annet sted? De andre landa østover stemmer på hverandre og vår del av Europa har nok utspilt sin rolle i denne konkurransen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: