Politiet kom ikke – som vanlig!

Så opplever vi det igjen at russ er annerangs borgere og ikke blir tatt hensyn til. Når man blit overfalt og slått ned så ringer man til politiet, men de kommer selvfølgelig ikke. Senere når media går på de svarer de som alltid – dette skulle ikke ha skjedd osv, bla.bla. bla.

Hvorfor har det blitt slik? Gidder de ikke dra ut, er det kaffekoppen på kammeret som trekker mer enn å hjelpe til ute i samfunnet?

Dessverre opparbeider man bare mer forakt for mennesker man egentlig burde respektere. Trenger du hjelp, ring ikke til politiet.

Det er snakk om at Norge skal gå over til ett nødnummer i stedet for tre som vi har i dag. Jeg så at en lege gikk ut å advarte på det sterkeste mot dette for man da lett kunne miste 30-40 sekunder på henvendelsen før man ble koblet riktig. I kritiske situasjoner kunne det stå om liv og slike sekunder var meget viktig. Jeg lurer på om den legen har vært utenfor sitt kontor de siste åra. I dag tar det jo gjerne mange minutter eller som vi stadig leser om i avisene, halvtimer og timer før de dukker opp. Hvis tapet med å få et nødnummer er at vi heretter bare mister 30-40 sekunder så håper jeg virkelig vi skifter. Da blir det lett å få tak i sykebil heretter i motsetning til i dag. Har selv opplevd å ringe etter sykebil for å bli sittende å diskutere med en idiot i andre enden om det er nødvendig. I dette tilfellet havnet personen etterhvert på intensiven hvor oppholdet ble 10 dager før situasjonen ble bedre. Hadde det blitt som personen som svarte på anropet ville ha det, så hadde nok ikke den personen vært i live i dag.

Skremmende land vi lever i.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s