Søndag 16 mars 2008

Vær: Ser ut til å kunne bli en bra dag.

Det er morgen og det er søndag, stille i huset og kaffen i koppen er kald. Det var en skvett på kanna fra i går og den får duge akkurat nå. Kona er i ferd med å gå på jobb og jeg kan nyte livet her i godstolen og reflektere over livets…., hvorfor skal man egentlig alltid tenke på noe? Verden rundt meg endrer seg ikke selv om jeg skulle tenke store tanker, de blir bare som snurrende virvler i min hjerne allikevel og kommer ikke til å hjelpe noen andre. Kroppen merker allerede at jeg har tatt noen feriedager og den nyter tilværelsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: