Valentindag og seminar i Stjørdal

Vær: Snø og pent vær, litt under null tror jeg.Viktig dag for romantikken i dag, sies det. 14 februar er selve Valentindagen og jeg må vel huske på å ringe hjem til kona. Seminaret vi holder i rådhuset på Stjørdal har akkurat startet og mens det ene hovedinnlegget til Biblioteksentralen pågår er alle samlet i plenum der. Om en times tid fordeles deltagerene på de seminarene de vil være med på og det er mange å velge mellom.  Jeg skal prate om Mikromarc og vet av erfaring at det blir mange som kommer. Brukerne vil gjerne ha tips og triks og de har alltid mange spørsmål om hvordan systemet kan utnyttes bedre. Alt i alt er vi tre firmaer som reiser sammen og det tredje er BS-Eurobib som leverer alt mulig av utstyr til biblioteket, så som møbler, reoler, skranker, bokreparasjon osv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: