Stjørdal

Vær: Tja si det – sol, Nei snøstorm, nei sol, vind, sol, snøstorm.

Akkurat nå kommer snøen vannrett inn over byen og rekker ikke å legge seg noe annet sted enn på vertikal husvegger. Jeg innbiller meg at det ikke er moro å lande eller ta av med fly på Værnes akkurat nå. Selv sitter jeg godt og varmt på hotellrommet og stønner etter en altfor god lunsj. Jeg lærer aldri og spiser for mye. Huff.

På TV er det bare snakk om en eller annen minister og om hun har venninner eller ikke. Hun har virkelig prøvd seg på glattisen, men glemte kanskje å ta på nyslipte skøyter før hun tro utpå? Den saken kommer vi nok til å høre mer av og det forundrer meg ikke om enten barneombudet eller ministeren blir skiftet ut.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: