Onsdag kveld i Stjørdal

Det ble en hyggelig kveld på hotellet med resten av gjengen fra jobben som kom oppover og innbudte fra Stjørdal. Maten på hotellet (Quality Værnes vis a vis rådhuset) var meget god. Senere ved slutten av måltidet kom det noen lokale folk og slo seg ned sammen meg en gjeng fra Sintef som også hadde spist middag. Det ble etter hvert ganske høylytt og det var deilig å trekke seg tilbake til stillheten på rommet. I morgen er det atter en dag og da skal jeg holde foredrag hele dagen. Godt å være i form da.Utenfor snør det fortsatt, men her oppe skifter været fort og i morgen kan det hende at det regner. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: