Søndag kveld – snømåking

Vær: Snø, mer enn nok.

_mg_1624_40d.jpg_mg_1627_40d.jpgJeg ble nok litt overrasket over snømengden på Skeikampen og en av de fastebeboerene der kunne heller ikke huske sist det hadde vært så mye snø. Jeg måkte snø i over tre timer på kvelden etter jeg kom frem og det ble skikkelig trim det.

Til morgenen i dag fikk jeg litt bedre oversikt for det var mørkt da jeg måkte. _mg_1626_40d.jpgOppe på vogna er det såpeglatt og to ganger skled jeg ned av vogna og landet i snøen, men det var som i guttedagene da vi hoppet fra taket og ned i snøen. Jeg klatret opp stigen igjen og gøv løs på snøen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: