Søndag 10 februar 2008

Vær: Tåke
Vekt: 115.3

Hele Sommero ligger innhyllet i tåke i dag. I dag blir det å pakke litt i kofferten, stoppe en liten tur på leiligheten i Oslo og deretter dra til Skeikampen.  Jeg blir over en natt der før jeg drar videre mot Trondheim og Stjørdal.

London brenner.
Det berømte Camden-markedet brenner og man får bare håpe at de raskt får kontroll over det. Jeg så på nyhetene i går kveld og da var over 100 brannmenn i ferd med slukke brannen.

Thor Heyerdal
Jeg har fått tak i serien på 5 DVDer om TH sitt liv og levnet. Utrolig hva den mannen har vært med på og hva han har oppdaget. Han begynner vel også kanskje å bli anerkjent i Norge også, men har jo lest at flere av våre egne arkeologer mener at han er en sjarlatan. Ute i verden er han høyt anerkjent, men i Norge hvor vi har samlet all verdens «ekspertise» på alle områder har vi en del skrivebordsforskere som er mer opptatt av å hakke på hverandre og fremme egne løsninger enn å teste teoriene i felten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: