Nå detter vel øra av?

Jeg hørte på nyhetene at Norge skal sende norske politifolk til Pakistan for å lære opp pakistansk politi fordi så mange norske borgere(norsk-pakistanere) blir utsatt for forbrytelser der nede og oppklaringen er fryktelig dårlig. Det var snakk om opplæring der nede og hospitering i Norge.
Det har vi penger til mens her hjemme blir det mindre og mindre politi tilgjengelig for de som trenger dem.
Er vi virkelig en gjeng med suppehuer som bare godtar hva våre myndigheter finner på? Hva har de blitt smurt med som kommer opp med slike forslag? Pakistan er vel i stand til å ta vare på seg selv? Skal vi virkelig blande oss opp i et annet lands interne anliggender?
Nei la oss få flere politifolk her hjemme som kan hjelpe til med å holde ro og orden. I dag har vi kun beskyttelse for de kriminelle.
Se bare på saken med Lommemannen nå. Staff nekter politiet avhør av mannen, mens han selv er indignert over at myndighetene behandler hans klient dårlig ved å ta beslag i klientens formue. Staff klager over dårlig info fra politiet, at avisene får infoen før ham????!!!! Staff nekter politiet informasjon, men forlanger å få info selv. Uhørt!
Han burde skamme seg. Jeg kan ikke skjønne at vårt lovverk tillater en forsvarer å hindre politiet i å avhøre en mistenkt person. Igjen er det beskyttelse for den som forbryter seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s