Søndags morgen

Vær: Kaldt og is på bilen

Kona har akkurat gått på jobben og jeg slapper av her med Travel Channel. Deilig å ha en søndag formiddag totalt fri.
I går kveld tittet jeg på klassefesten og det var jo to artige fyrer som var med i programmet. Alex har nok alltid vært like «gal» som det vi tror han er. Faktisk så har jeg sansen for den fyren. Åge fra WigWam virket også ok, og han har gått på samme skolen hvor jeg jobbet som lærervikar i yngre dager. Ett år var jeg på Sandbakken u-skole(74-75) og trivdes godt der. Skolefesten er faktisk et ganske ok konsept. Faktum er at jeg nesten aldri ser på NRK, en såkalt reklameløs statskanal som jeg må betale for enten jeg ser på den eller ikke. De har et råttent forhold til sine seere ved å kalle reklame sponsing og ikke reklame, ergo er de reklamefrie og finansiert av lisenspenger. Humbug. Den dagen vi kan velge bort den kanalen skal jeg sørge for at min skjerm ikke viser den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: