Lørdag 12 januar 2008

Vær: Sola spruter i bakken og det er langt over null grader.
Vekt: 116.0 i dag. Dette går rett vei.

Det var ikke hyggelig å våkne til dette været, men noen må jo gjøre det også.
Kona var sent hjemme i går. Hun og venninnene i syforeninga var på revy i Strømstad, jeg tror det var dattera til hun ene som var med i revyen og derfor dro de ned for å se på dette. Etterpå var de ute og tok en matbit i Strømstad. Kvelden hadde vært veldig bra og revyen også.

I dag jobber kona og jeg slapper av her hjemme og det blir sikkert litt jeg kan pusle med utover dagen, rydde kjøkken osv.  Trimballen til kona er i ferd med å gå i oppløsning og jeg får se hva som skjer med den.

Stang vil anmelde Staff for uttalelsene han kom med på tv i går og det skjønner jeg godt. Jeg fulgte med  på intervjuet og lurte på om Staff var ved sine fulle fem når han uttrykte seg som han gjorde. Han la all skyld for det hele på politiet og mente at det var hysteri. At barn var utsatt for oralsex betydde ingenting mente han, det tok de ikke skade av???! Slike forsvarere trenger ingen, men kriminelle som mener at de har full rett til å gjøre som de lyster elsker jo en person som Staff. Jeg kan ikke skjønne at dette har noe med vanlig forsvarspraksis å gjøre heller. Jeg håper virkelig han blir anmeldt for slike utsagn. Offera til «Lommemannen» fortjener ikke å få slikt slengt i trynet sitt. Nå håper jeg bare at poitiet har tatt rett mann og at de virkelig kan bevise det. Det tragiske ville være om feil person blir uthengt for dette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: