Søndag kveld

Det er alltid en søndag der ute. Nå er den her igjen. Jeg har slappet av hjemme i dag og laget meg laks og eggerøre til lunsj. Kona jobbet ettermiddagsskift og jeg spilte på juletrefest. Rebekka var hjemme og satt på til Oslo i kveld.
Vel inne dro jeg ned på Jasmin og der var det bare en enslig sjel som het Terje og som var fra Drammen. Han var sykepleier på Gaustad. Trivelig fyr. Etterhvert kom Arvid, kokken på Linnerud, og vi tre ble sittende og prate helt til nå. Det kom inn tre gjester og slo seg ned ved nabobordet. De så ikke helt gode ut og de begynte å krangle med Wing, da måtte Arvid og jeg reise oss og geleide de ut. De var nok ikke særlig edrue heller tror jeg. Vi fikk dem i allefall ut. I slike tilfeller er det godt med erfaring som utkaster fra en nattklubb, selvom det var helt tilbake på 80-tallet jeg drev på med det. 3 år stod jeg i døra og silte gjester. Mye rart man får oppleve da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: