På vei til Tromsø

Morgen på flyplassen.
Sikkerhetskontrollen gikk bra i dag. Mange vektere var på plass for å få køene unna og det fungerte bra. De stod til og med ute før selve slusa og sjekket skotøyet til folk. Da gikk det mye raskere i slusa når de som viste at det ville pipe allerede hadde tatt av seg skoa.
Monolitten derimot – nei ikke den i Vigelandsparken, men kafeen på Gardermoen var et sted med kaos. Det var dyrt, meget dyrt og i tillegg må du også jobbe som ryddehjelp.
Bordene var smekkfulle av brett, skåler, kopper og søppel og det var ingen som ryddet opp, bortsett fra de som handlet. Selv måtte jeg flytte på 4 brett for å finne en plass å sette meg ned på. Jeg snakket med folk på nabobordet og de var ganske fortørna over servicen. Til slutt ble det så ille at han som stod i kassa måtte ut å rydde bordene. Ikke var det noe sted hvor jeg som kunde kunne sette fra brettet mitt heller. Jeg betalte 105,- for en kopp kaffe, et rundstykke med egg og en frokostyoughurt. Det er ikke billig!
Turen til Tromsø gikk bra og det var nydelig flyvær oppover.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: