1 april på fredag 20 i Tromsø!

Har akkurat avsluttet frokosten her i Tromsø og holdt på å sette kaffen i halsen da jeg så oppslaget i lokalavisa – sykehuset i Tromsø må stenge på fredager for å spare penger. Det vil si at de skal stenge fredag, lørdag og søndag!!!
De har behandlet for mange!??! pasienter og må nå gå til drastiske innsparinger.
Flere mente jo at dette vil føre til flukt av pasienter ut av regionen og dermed gi dårligere inntekstgrunnlag for sykehuset. De utdanner 120 leger der i året og de får nå et dårligere grunnlag for sin utdannelse. Det skulle blant annet bli færre hjerteoperasjoner. Jeg åper bare at utenlandske turistbyråer får med seg dette og at de advarer på det sterkeste mot å dra nordover i Norge, enda så pent og flott det er her. Det må jo være farlig å komme hit når sykehuset blir stengt på denne måten. De som styrer og bestemmer burde vel få utført en liten undersøkelse av sin egen toppetasje. Sykehuset har greid å behandle for mange pasienter og det skal de straffes for.
Datoen i dag er ikke 1. april, dessverre, noe også folk som ble intervjuet i avisa også trodde det var. Dette må da være en dårlig aprilspøk sa en av de ansatte ved sykehuset.
Ingenting forundrer meg i Norge lenger.
Hold deg frisk i Troms og omegn og sørg for at du ikke trenger et besøk til universitetsykehuset her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: