Grå søndag morgen

Det er grått ute i dag og jeg håper det vil slippe før jeg setter meg i bilen for å kjøre til Vestlandet. Jeg skal være i Nordfjordeid i morgen formiddag og da kjører jeg oppover i dag. For å slippe fergene drar jeg denne gangen via Gudbrandsdal og kjører inn den veien, da kan jeg overnatte på Skeikampen i campingvogna.
Ellers ser jeg i avisene at den svenske handelsministeren måtte gå i går. Det mest urovekkende var at hun får over en million i lønn! Her har man altså svindlet og rotet, latt være å betale skatten man skal, betalt svart til ansatte osv…, altså bare rot og blir likevel belønnet med ett år etterlønn. Er det noe rart at politikerforakten bare øker? I løpet av et par dager forsvinner vel kulturministeren også fra sin taburett i Sverige.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: