Høflige unge mennesker

Jeg sjekket akkurat inn på SAS Park Inn hotell i Stavanger og gikk mot døra foran heisen godt nedlesset med bagasje, en koffert i hver hånd pluss en veske på skuldra. I det jeg kom bort til døra kom tre unge damer ut gjennom døra. De så meg, registrerte at der kom det en med mye bagasje og dermed slapp de døra rett foran nesa på meg og gikk videre. Jeg måtte sette i fra meg og dra opp døra og sette ut benet for å holde døra oppe mens jeg lempet inn koffertene. Hjelpsom ungdom. Att på til var de idrettsungdom. Hotellet er fullt av sandvolleyballspillere og de bar slike merker på klærna sine også. De snakket norsk og det var helt tydelig at de ikke registrerte verden rundt seg. Til lykke med fremtiden når deres hjelpsomhet når så langt. Vanlig hjelpsomhet og høflighet blir det mindre og mindre av blant de yngre man treffer mens eldre derimot ser slike situasjoner og hjelper til.Jeg prøvde i over to timer og ringe til hotell her borte for å skaffe losji de to neste dagene, men det var omtrent umulig. Fullt i herberget var beskjeden jeg ble møtt med inntil jeg traff på Park Inn. Her har jeg et flott businessrom og kan slappe av. Nå blir det litt mat før jeg spasserer en liten tur i byen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: