Skjærtorsdag

Så er det vinter igjen. Jeg var oppe en tur i natt og da var det ekstra hvitt utenfor vogna. Joda det snødde og det kom ned mye også. Nå på morgenen ligger det et jevnt fint teppe med nysnø og det har faktisk kommet ned en del cm.
Akkurat nå holder jeg på med frokosten mens kona er avgårde for å hente litt vann. Etter frokost blir det å pakke sammen å dra hjemover igjen. Senere i dag kommer ungene opp med sine barnebarn og da blir det nok litt fullt her, dessuten så har vi andre ting å gjøre hjemme i påska.
Campingplassen på Solvika ved Engelsviken åpner også denne uka og vi må ta en tur dit for å gjøre klar vogna som står der til sommersesongen. Med to campingvogner er det nok å holde styr på. Her på Skeikampen er det helårsplass og vi kan benytte den hele året. På Solvika må alt ryddes ned etter sesongen og det skaper en del ekstra arbeid når det skal opp igjen. Et tilbakevendene problem er forteltet, man husker jo aldri hvordan det var selvom man merker det godt. Problemet er at teltet er veldig stort med merkelige vinkler. Det kommer nok på plass i år også.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: