Brønnøysund en mandags morgen

Ja er det egentlig noe spesielt med Brønnøysund en mandag morgen? Nei, jeg tror ikke det, men man kan jo ha noe å lure på.
Frokostsalen på hotellet var meget stille og jeg hadde restauranten omtrent for meg selv. Sola skinte allerede og jeg skjønte at dette skulle bli en ny flott dag. Hjemme i Halden snødde det kraftig hørte jeg en lei frue si på telefonen. Nå var det nok med snø hjemme og jeg er ikke der for å måke. Sola tar den jo til våren allikevel!
Dagen på rådhuset gikk bra og vi fikk gjennomgått det vi skulle. På ettermiddagen satt jeg kursen mot Namsos, men der var det ikke noe rom i herberget å oppdrive. Turen gikk til Steinkjer og der var det rom. Turen nedover ble flott, sola skinte og sank etterhvert i havet. Hjemme i Halden regnet det kraftig var beskjeden jeg fikk på telefonen nå i kveld. Sola får hjelp tydligvis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: